To blog "Αγκαλίτσα.com"



www.aggalitsa.com

Facebook : Αγκαλίτσα.com
Twitter : @AggalitsaCom

ΣΚΟΠΟΣ
Αποκλειστικός σκοπός της Αγκαλίτσας.com είναι η πλήρης ενημέρωση για θέματα που αφορούν την γυναίκα και τον άντρα σε όλες τις παραμέτρους της ζωής τους. Συμβαίνει συχνά να ψάχνει κάποιος μια πληροφορία και να αναγκάζεται να ανοίγει πολλά παράθυρα ταυτόχρονα για να βρει απάντηση στην απορία του. Στην σελίδα αυτή μπορεί να βρίσκει ποικιλία θεμάτων - απαντήσεων σε τυχόν απορίες που μπορεί να έχει είτε ο άντρας είτε η γυναίκα.

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
Τα θέματα που αναρτώνται αφορούν την γυναίκα και τον άντρα ,αλλά και όλα όσα αφορούν το περιβάλλον, καθώς επίσης θα υπάρχουν καθημερινά και αναρτήσεις πλήρως συνδυασμένες με την καθημερινότητα και πώς αυτή μπορεί να γίνει πιο εύκολη και άνετη, ανάγκη που επιβάλλεται τις μέρες που διανύουμε.

ΠΡΟΣΘΕΤΑ
Στα πρόσθετα της σελίδας τοποθετείται και η επικοινωνία - αλληλεπίδραση που υπάρχει, καθώς μπορεί κανείς να θέσει την ερώτηση ή απορία του μέσω mail και εντός ολίγου διαστήματος να πάρει απάντηση μέσα από την σελίδα (ανώνυμα ή όπως αλλιώς επιθυμεί).Το συγκεκριμένο πρόσθετο ονομάζεται Θέλω αγκαλίτσα Λίτσα! και θα το βρείτε στο μενού κάτω αριστερά, πέμπτο στην σειρά. Δεν αφορά μόνο συμβουλές ερωτικού περιεχομένου αλλά πάσης φύσεως απορίες(πάντα σε λογικά και σύμφωνα με τους όρους πλαίσια).

Επίσης στα πρόσθετα μπορείτε να μάθετε καθημερινές προβλέψεις για το ζώδιό σας. Το συγκεκριμένο πρόσθετο ονομάζεται Άστρα μη με μαλώνετε! και θα το βρείτε στο μενού κάτω αριστερά ,τέταρτο στην σειρά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Widgets